Wilt u reageren?


Richt uw brief aan Henk Pröpper, voorzitter bestuur,

tot en met 7 juli a.s.


Adresgegevens

p/a Secretariaat Gouden Ganzenveer

t.a.v. Annechien Visser

Kloveniersburgwal 75-D

1011 KA Amsterdam

 

of per mail:

a.visser@visserslatijn.com

 

Stichting De Gouden Ganzenveer zoekt per 1 oktober a.s. een nieuwe secretaris

Sinds vele jaren vervult Annechien Visser het secretariaat van de Gouden Ganzenveer met verve, toewijding en een groot organisatorisch talent. Annechien heeft het bestuur te kennen gegeven haar functie per 31 december 2020 neer te willen leggen.

 

Het bestuur van Stichting De Gouden Ganzenveer zoekt daarom een nieuwe secretaris, en roept geïnteresseerden op hun belangstelling kenbaar te maken.

Wij zoeken iemand met kennis van de (literaire) wereld en het boekenvak die een groot aantal kwaliteiten in zich verenigt.

 

  • De secretaris is zowel het aanspreekpunt van de Academie die jaarlijks de voordracht doet voor de laureaat van de Gouden Ganzenveer, als van het bestuur waarvoor het secretariaat wordt vervuld.
  • De secretaris is mede verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse uitreiking van de prijs, en voor de totstandkoming van het boekwerk over de laureaat.
  • De secretaris is verantwoordelijk voor alle communicatie rond de Gouden Ganzenveer en heeft ervaring met de verschillende media. De secretaris is in staat een divers publiek aan ons te binden.
  • De secretaris onderhoudt alle contacten met sponsors, Academie en bestuur en beschikt over een groot netwerk in de werelden van boekenvak, wetenschap en bedrijfsleven, of het vermogen dat te verwerven.
  • De secretaris heeft een representatieve, verbindende rol, maar staat in dienst van Academie en bestuur, is daarom zowel doortastend als discreet.
  • De secretaris heeft (enige) ervaring met financiën en is nauwkeurig en nauwgezet.

 

De werktijden zijn wisselend en flexibel, maar wel het hele jaar door, met een tweetal pieken in het jaar rond uitreiking van de Gouden Ganzenveer en de overhandiging van het boekwerk aan de laureaat. Er wordt een globaal jaarlijks honorarium afgesproken.

 

Bedoeling is dat de secretaris als zzp-er functioneert en zich bij wederzijds goedvinden voor geruime tijd aan de Gouden Ganzenveer verbindt. Kandidaten willen wij vragen tot en met 7 juli a.s. te reageren en hun brieven te richten aan de voorzitter van het bestuur (Henk Pröpper), via het secretariaat Annechien Visser (Kloveniersburgwal 75-D, 1011 KA Amsterdam; a.visser@visserslatijn.com).

Freshbits Internet Communicatie